Cart
Terug naar recepten

Zeven ingrediënten, één heerlijke pasta

Uitbundig genieten in een mum van tijd

gemiddeld
Zo maak je het:
Stap 1

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.

Stap 2

Fruit de knoflook en de rode peper in een flinke scheut olijfolie, voeg daarna de helft van de kaas toe en laat smelten.

Stap 3

Voeg drie flinke eetlepels kookvocht van de pasta toe en de pasta zelf. Meng goed en verwarm even door.

Stap 4

Serveer op twee borden, garneer met de trostomaatjes en basilicumblaadjes en strooi de rest van de kaas erover. Geniet!

Dit heb je nodig:
Olijfolie
2 teentjes knoflook in dunne plakjes
halve rode peper (zaadjes en zaadlijsten verwijderen) in dunne ringetjes
80 gram versgeraspte De Rotterdamsche Oude 55 weken oud
een paar trostomaatjes gehalveerd
basilicumblaadjes
150 gram spaghetti

Dit moet je proeven...

Swipe voor meer recepten