Cart
Terug naar recepten

Mediterraanse tosti met De Rotterdamsche Oude

Met gegrilde groentes voor een voedzame en smakelijke lunch

makkelijk
Zo maak je de Mediterraanse tosti
Stap 1

Snijd de aubergine in plakjes van ongeveer ½ cm dik.

Stap 2

Snijd de paprika in stukken van ongeveer 3cm breed .

Stap 3

Bestrijk de aubergine en paprika met een beetje olijfolie.

Stap 4

Verwarm een grillpan en grill de stukken paprika en aubergine aan beide kanten totdat er een mooi patroon op ontstaan. De gegrilde groentes zijn klaar als ze zacht zijn geworden en een geblakerd patroon hebben.

Stap 5

Verdeel het Turkse brood in stukken en snijd open. Beleg met de plakken De Rotterdamsche Oude geitenkaas, de gegrilde paprika en gegrilde aubergine en de tijm.

Stap 6

Plaats het brood in het tosti-ijzer of onder een paninigrill voor ongeveer 5-7 minuten.

Ingrediënten (voor 4 stuks)
150g De Rotterdamsche Oude geitenkaas (plakken)
Turks brood
1 paprika
1 aubergine
1 eetlepel tijm
2 el olijfolie

Dit moet je proeven...

Swipe voor meer recepten