Cart
Terug naar recepten

Gevulde eieren met kerrie en 100 weken gerijpte oude kaas

Een beetje 100 weken oude kaas bovenop deze kerrie-eitjes is een echte level-up van je borrelplank!

makkelijk
Zo maak je de gevulde eitjes
Stap 1

Doe de eieren in een pan en voeg koud water toe. Zet op het vuur en breng aan de kook. Kook de eieren 6 minuten, giet af en spoel af met koud water.

Stap 2

Pel de eieren en halveer ze. Haal voorzichtig het eigeel eruit. Doe het eigeel in een kom.

Stap 3

Voeg de mayonaise toe aan het eigeel en kruid met zout, peper en de kerrie of vadouvan kruiden. Doe de mosterd-dille erbij en meng goed door.

Stap 4

Doe het mengsel in de spuitzak en spuit in de lege eieren. Leg op een serveerbord of plank.

Stap 5

Rasp de 100 weken gerijpte oude kaas. Voeg de gerijpte kaas als laatste toe aan de eieren en serveer.

Ingrediënten (voor 4-6 personen)
6 eieren
3 eetlepels mayonaise
3 theelepels kerrie of vadouvankruiden
Zout en peper
1 theelepel mosterd-dilledip
50 g De Rotterdamsche Oude 100 weken

Dit moet je proeven...

Swipe voor meer recepten