Cart
Terug naar recepten

Gevulde eieren met De Rotterdamsche Oude

Deze heerlijke tapa heb je in no time gemaakt.

makkelijk
Zo maak je het:
Stap 1

Kook de eieren in 9 minuten hard en pel ze. Snijd de eieren door de lengte.

Stap 2

Doe alle eigeel in een kom en snijd van alle eieren een klein plakje van de onderkant zodat ze mooi blijven liggen. Meng dit met het eigeel.

Stap 3

Leg de halve eieren op een schaal. Maak nu het eigeel fijn en meng dit met alle ingrediënten.

Stap 4

Vul hiermee de eieren en maak het af door ze te bestrooien met een snufje paprikapoeder.

Dit heb je nodig:
100 gr De Rotterdamsche Oude
0,25 l zure room
8 eieren
1 el fijngehakte bieslook
1 el fijngehakte bieslook
1 el gembersiroop
Naar smaak: peper, zout, nootmuskaat en paprikapoeder

Dit moet je proeven...

Swipe voor meer recepten