Verwarm de oven op 180 graden (afhankelijk van type oven) voor de broodjes).
Pel de rode ui en snijd deze in ringen. Verwarm in een pan het klontje roomboter en karamelliseer hierin de uien. Als de uien beginnen te kleuren, voeg je de frambozenjam toe en laat je de uien hierin nog vijf minuten op laag vuur pruttelen. Haal de pan van het vuur en laat de uien afkoelen.
Snijd de vleestomaat en augurken in dunne plakjes. Was de sla.
Bak de hamburgerbroodjes 2 minuten in een voorverwarmde oven.
Verhit op hoog vuur een klont boter in een koekenpan. Wanneer deze bruin kleurt, voeg je de hamburgers toe. Bak de hamburgers aan beide kanten mooi bruin. Vervolgens leg je de plak kaas op de hamburger, zet je het vuur lager en laat je de burger verder garen met de deksel op de pan voor ongeveer tien minuten.
Snijd het hamburgerbroodje open en besmeer het onderste broodje met 1,5 eetlepel truffelmayonaise. Bekleed met de botersla, de hamburger met kaas, de plak tomaat, de augurkjes en tot slot de gekaramelliseerde uien. Doe de bovenkant van het broodje erop en geniet van de ultieme cheeseburger!