Cart
Terug naar recepten

Carpacciorolletjes met truffel en De Rotterdamsche Oude 100 weken

Een perfect voorgerecht of borrelgerechtje voor een speciaal moment

makkelijk
Zo maak je de rolletjes
Stap 1

Leg de tortillawraps op je werkblad en smeer de mayonaise over de wraps.

Stap 2

Verdeel het rookvlees over de wrap. Rasp nu De Rotterdamsche Oude over het vlees en voeg een klein handje rucola toe. Kruid met zout en peper.

Stap 3

Rol de wraps strak op en laat even opgerold rusten, op deze manier kun je ze straks makkelijk aansijden.

Stap 4

Snijd kleine rolletjes van de wraps. Serveer op kamertemperatuur.

Dit heb je nodig voor de carpacciorolletjes
3 grote tortillawraps
175 g rookvlees
30 g rucola
3 eetl. truffelmayonaise
50 g De Rotterdamsche Oude 100 weken
Zout en peper

Dit moet je proeven...

Swipe voor meer recepten